موضوعات داغ

روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان 2024

آلمان در سال ۲۰۲۰ روش مهاجرت سرمایه‌گذاری جدیدی معرفی نمود که به عنوان “ویزای طلایی آلمان” شناخته می‌شود. این برنامه این امکان را به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خارجی می‌دهد که با سرمایه‌گذاری در اقتصاد آلمان، مجوز اقامت را به دست آورند. برای ورود به آلمان از طریق سرمایه گذاری ،سه دسته سرمایه‌گذار وجود دارد:

سرمایه گذار گروه C : با سرمایه کمتر از ۲۵۰۰۰۰ یورو 

سرمایه گذار گروه B : با سرمایه ۲۵۰۰۰۰ یورو تا ۱ میلیون یورو

سرمایه گذار گروه A: با سرمایه بیش از ۱ میلیون یورو

سرمایه گذاران گروه A با سرمایه ۱ میلیون یورو می بایست در یک شرکت یا استارت‌آپ آلمانی سرمایه‌گذاری نمایند یا ۲ میلیون یورو را در یک پروژه املاک و مستغلات سرمایه‌گذاری نمایند. مزیت این روش تایید سریع آن سرمایه گذار و اخذ سریع ویزا و کارت اقامت می باشد، اما به هر ترتیب این سرمایه شاید برای بسیاری از افراد مقدور نباشد. لذا در ادامه روش های سرمایه گذاری در آلمان را با حداقل سرمایه ۲۵۰۰۰ یورو معرفی می کنیم.

هدف قانونگذار از این برنامه، جذب سرمایه‌گذاری و استعدادهای خارجی به کشور می‌باشد که در طولانی مدت به اقتصاد آلمان سود می‌رسانند. این مدل و یا در دیگر کشورها نظیر پرتغال و اسپانیا نیز جوابگو بوده و جای امید دارد، تا اندازه ای بر اقتصاد آلمان تاثیر مثبتی نیز بگذارد. با این حال، روش‌های دیگری نیز در ادامه بررسی می‌شوند.

سرمایه گذاری در آلمان با خرید املاک و مستغلات:

در آلمان، امکان خرید املاک و مستغلات برای افراد خارجی بدون ‌محدودیت وجود دارد، اما این اقدام تنها کافی نیست تا بتوانید به عنوان یک مهاجر سرمایه‌گذار به این کشور مهاجرت کنید و از مزایای اقامت سرمایه‌گذاری بهره‌مند شوید.

بازار املاک در آلمان معمولا نوسان داشته وعموماً قیمت‌ها در حال افزایش می‌باشند. حدود نیمی از جمعیت آلمان به عنوان مستاجر زندگی می‌کنند. این وضعیت به شما فرصت می‌دهد که با تهیه ملک و اجاره دادن آن، به سود خوبی دست یابید. با این وجود، لازم است تا هزینه‌های اصلی خرید ملک، هزینه‌های نقل و انتقال، مالیات‌ها، قوانین پیچیده و مسائل متعدد دیگر را در نظر بگیرید.

به طور کلی، این روش به عنوان یک انتخاب مطلوب برای سرمایه‌گذاری در آلمان محسوب نمی‌شود اما، اگر سابقه ی ساخت و ساز و بازسازی املاک به مدت حداقل سه سال در ایران را داشته اید پیشگامان اپلای از طریق خرید ملک برای شما اقامت آلمان را به صورت تضمین شده دریافت خواهد کرد.

سرمایه گذاری در آلمان از طریق خرید سهام:

در این روش، شما به عنوان مالک اصلی سهام عمل می‌کنید و می‌توانید در هر زمان که بخواهید سهام خود را به فروش بگذارید. اما با توجه به نوسانات بازار معاملات، ریسک‌های مرتبط و مشکلات متعدد، سرمایه‌گذاری در بازار سهام یک کشور خارجی به نظر می‌آید که اغلب دارای ویژگی‌هایی قهری و بی‌ضمانت می‌باشد.

به علاوه، هیچ گونه تضمینی برای سوددهی این نوع سرمایه‌گذاری وجود ندارد. با خرید سهام، تضمینی برای اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه‌گذاری وجود ندارد اما، چنانچه از طریق سهام خود  در بازه ی یکساله ی گذشته به میانگین سود خالص ماهیانه ۳۰۰۰ یورو رسیده باشید، می توانید آن را به عنوان یک منبع مالی یا تمکن مالی مورد نیاز به اداره اتباع خارجه آلمان معرفی کرده و مطابق قانون اقامت آلمان جهت اخذ ویزا از طریق روش های ممکن اقدام نمایید.

سرمایه گذاری در آلمان با خرید صندوق معاملاتی یا  EFT:

صندوق معاملاتی یا ETF، که به‌طور مختصر به آن اشاره می‌شود، یک صندوق متنوع از اوراق بهاداراست که می‌توان آن را در بورس خرید و فروش کرد. معمولاً این صندوق‌ها نسبت به سهام‌های معمولی به قیمت‌های کمتری عرضه می‌شوند و دارای تنوع بیشتری هستند. این ابزارهای مالی امکانات سودآوری فراوان دارند، اما همزمان پیچیدگی‌های خود را نیز دارند و ترید کردن با آن‌ها نیاز به تجربه دارد. 

با تهیه این نوع سهام، هیچ‌گونه ویزای سرمایه‌گذاری آلمان برای شما صادر نخواهد شد و امکان مهاجرت به آلمان از طریق این نوع سرمایه‌گذاری وجود ندارد. به طور کلی، این گزینه به عنوان یک روش مناسب برای سرمایه‌گذاری در خارج در نظر گرفته نمی‌شود.

سرمایه گذاری در آلمان از طریق باز کردن حساب پس انداز:

افتتاح یک حساب بانکی در آلمان، بدون توجه به میزان سرمایه‌ای که به آن افزوده می‌شود، عملاً به عنوان یک اقدام سرمایه‌گذاری در نظر گرفته نمی‌شود. نرخ سوددهی حساب‌های بانکی در این کشور معمولاً بین ۰ تا ۱ درصد در سال جاری است.

به این معناست که در شرایط بهینه، در صورتی که نرخ تورم پایدار باشد و ارزش واحد پول آلمان ثابت بماند، برای شما سود چندانی نخواهد داشت. در نتیجه، تصمیم به اخذ ویزا و مهاجرت به این روش را با دقت و آگاهی از امور مالی خود باید بگیرید.

سرمایه گذاری در آلمان از طریق خرید اوراق قرضه ی بانکی:

فلسفه این روش سرمایه‌گذاری این است که شما مبلغی را به‌عنوان وام به دولت آلمان، یک شرکت یا بانک‌ها قرض می‌دهید و در پایان مدت تعیین‌شده، سود این وام را به‌همراه مبلغ اصلی به شما باز می‌گردانند.

این روش به لحاظ سودآوری، نیازمند اختصاص زمان به  نسبت طولانی‌تری برای نتیجه دادن است و از لحاظ ریسک، معمولاً کم‌ریسک‌تر از روش‌های دیگر محسوب می‌شود. با این حال، یک نقطه ضعف اساسی وجود دارد و آن این است که مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در این روش معمولاً بسیار بالاست و از توان اقتصادی فرد سرمایه‌گذار معمولا خارج است. همچنین مانند روش‌های دیگر، مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری در این روش نیز ممکن نمی‌باشد.

مطالب مرتبط  سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان از طریق سرمایه گذاری غیر فعال یا (Passive Investment)

در این روش، شما می‌توانید یک مبلغ نسبتاً قابل توجه (عمدتاً بیش از ۳۵۰,۰۰۰ یورو) را در یکی از پروژه‌های عمرانی، که معمولاً پروژه‌های ساخت و ساز هستند، سرمایه‌گذاری کنید. این نوع سرمایه‌گذاری به عنوان یک انتخاب بلندمدت در نظر گرفته می‌شود و امکان کسب سود‌های قابل توجهی را برای شما فراهم می‌آورد.

باید توجه داشت که شرایط مهاجرت به وسیله این روش ممکن است مبهم باشد و اجرای این نوع پروژه‌ها در تمامی ایالات آلمان انجام نشود. همچنین، درخواست و پذیرش سرمایه از سوی افراد خارجی در این پروژه‌ها ممکن است با چالش‌هایی مواجه شود.

به طور کلی، اگر به دنبال سرمایه‌گذاری در آلمان به‌منظور اقامت هستید، باید دقت کنید که این روش همچنان دارای مشکلاتی است و توصیه میکنیم از مشاوران تخصصی و وکلای آلمانی پیشگامان اپلای در حوزه ی سرمایه گذاری املاک استفاده نمایید.

سرمایه گذاری در آلمان از طریق خوداشتغالی:

روش اول: سرمایه‌گذاری در آلمان از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت، یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان است که با آن هم می‌توانید به آلمان مهاجرت کنید و هم اقامت دائم بگیرید. این کشور همواره از ایده‌های تجاری ناب و خلاقانه حمایت می‌کند و شرایط مساعدی برای کارآفرینان و صاحبان این ایده‌ها فراهم کرده است. در ادامه، به خلاصه‌ای از شرایط ثبت شرکت در آلمان پرداخته‌ایم:

شرایط ثبت شرکت در آلمان
سن۱۸-۴۵ سال (بیشتر از ۴۵ سال تمکن مالی بالاتری می طلبد)
مدرک زبان آلمانیالزامی نیست
طرح تجاری (بیزینس پلن)الزامی
مدرک تحصیلیمرتبط با بیزینس و حداقل دیپلم
سابقه‌کارمرتبط با بیزینس و حداقل ۳ سال
مبلغ سرمایه‌گذاریبسته به نوع شرکت  (از ۲۵۰۰۰ یورو به بالا)

نکته: حداقل سن برای گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری آلمان، ۱۸ سال است. هرچند مقدار حداکثری برای آن تعریف نشده، اما اگر سن شما بالای ۴۵ سال باشد، باید به ادارۀ مهاجرت آلمان ثابت کنید که توانایی کار و مدیریت را دارید و برای سن بازنشستگی تمکن مالی کافی را دارید، ثبت شرکت در آلمان برای شما امکان پذیر است.

برای ثبت شرکت در آلمان باید یک بیزینس پلن قوی و خلاقانه ارائه دهید و شرکتی که راه‌اندازی می‌کنید هم باید تاثیر مثبتی در اقتصاد محلی و ملی این کشور داشته باشد. 

امکان راه‌اندازی شرکت‌های مختلفی در آلمان برای شما وجود دارد که هر کدام هم شرایط خاص خودشان را دارند. متداول‌ترین انواع شرکت‌ها برای راه‌اندازی در آلمان عبارتند از:

  • شرکت با مسئولیت محدود (GmbH)
  • یک شعبه از یک شرکت (Branch Offices)
  • شرکت سهامی خاص (AG)
  • شرکت مشارکتی (Partnership)

با توجه به آمار و ارقام به دست آمده ، در نیمۀ دوم سال ۲۰۲۳، راه‌اندازی بیزنس‌ها و استارتاپ‌ها در آلمان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد چشمگیری داشته و بیشترین کسب‌وکارها هم در حوزه‌های فناوری نظیر “نرم‌افزار” و “تجارت الکترونیک” ایجاد شده‌اند.

قدرت بالای اقتصادی این کشور، حمایت‌های دولتی و شرایط مناسب برای رشد و توسعه، ثبت شرکت تک نفره با مسئولیت محدود(Gmbh) می‌تواند بهترین گزینه سرمایه‌گذاری در آلمان باشد. نوع اقامتی که به شما اعطا می‌شود، در ابتدا موقت است، اما پس از سه سال، امکان درخواست اقامت دائمی آلمان و بعداً حتی درخواست شهروندی در بازه‌های زمانی سال سوم تا هشتم میسر می‌شود.

روش دوم: اقامت آلمان از طریق فریلنسری

همان‌طور که قبلاً خواندید، این روش بیشتر یک مسیر مهاجرتی در زمینه کاری است تا یک روش سرمایه‌گذاری؛ ولی به عنوان یک زیرمجموعه ای از ویزای خوداشتغالی آلمان، نکاتی ارزشمندی دارد که در ادامه تشریح می‌شود.

فلسفه این رویکرد مهاجرتی بسیار ساده است: شما می‌توانید در حوزه‌های تخصصی مختلف به عنوان یک فریلنسر، خود اشتغال فعالیت کنید و عملاً رئیس و کارفرمای خودتان باشید. همه خدماتی که ارائه می‌دهید، با برند و اسم شخصی خودتان به مشتریان ارائه می‌شود.

اما در نظر داشته باشید که امور مالیاتی، بیمه تامین اجتماعی و هماهنگی‌های لازم با اداره ی کار و اداره ی مالیات آلمان به عهده خودتان است.

در این روش سوابق فریلنسری شما، درآمد خالص ۳ سال گذشته ی شما از طریق فریلنسری، تخصص ها و مهارت های شما برای فریلنسری در شغل مربوطه، برنامه ی کاری تان در آلمان جزو الزاماتی است که باید به سفارت آلمان در کشورتان ارائه دهید تا پس از بررسی ویزای کاری آلمان برای شما صادر شود.

توجه داشته باشید اگر مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی ندارید، باید ثابت کنید مهارت لازم برای ارتباط با کارفرمایان فریلنسری را دارید.

فریلنسری در آلمان، همانند ثبت شرکت در این کشور، یک ویزای موقت به مدت ۱ سال به شما اعطا می‌شود و کارت اقامتتان در آلمان به صورت سالانه قابل تمدید است، به طوری که پس از گذشت ۳ سال کار و زندگی در آلمان، فرصت دارید برای اقامت دائمی در این کشور درخواست دهید، و پس از گذشت ۵ سال، حتی می‌توانید درخواست شهروندی و دریافت گذرنامه آلمانی کنید.

خلاصه ای از شرایط ویزای خوداشتغالی یا فعالیت فریلنسری در آلمان:

  • ارایه تمکن مالی برای تأمین هزینه‌ها و مخارج زندگی در آلمان الزامی است.
  • اثبات سرمایه کافی برای آغاز فعالیت خود اشتغال و اجرای پروژه‌های فریلنسری الزامی است.
  • گرفتن مدارک و گواهی‌های مورد نیاز در زمینه تخصص خود در آلمان یا در صورت داشتن این مدارک، انطباق و معادل سازی آن‌ها با استانداردهای آلمان ضروری است.

مهم ترین تخصص های مجاز به فعالیت فریلنسر در آلمان

  • تخصص‌های فنی مهندسی مانند مهندسین نرم افزار  در گرایش های مختلف
مطالب مرتبط  سرمایه گذاری در آلمان

تخصص‌های مرتبط با اطلاعات مانند روزنامه‌نگار، نویسنده، مترجم

  • تخصص‌های هنری مانند نقاش، نوازنده

به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی انواع مهاجرت کاری به آلمان و شرایط هریک از آنها، به شما توصیه می‌شود که مقاله‌ی “مهاجرت کاری به آلمان” را به دقت مطالعه نمایید.

روش سوم: انتقال بیزینس

در این روش یک شرکت خصوصی یا مشاغلی که با حداقل ثبت GmbH یک نفره یا برخی مشاغل و فروشگاه ها، به صورت بخشی یا تمام سهام را به متقاضی ایرانی واگذار می نمایند. مزیت این روش در آن است که بیزینس یا فروشگاه در گذشته فعال بوده، سابقه پرداخت مالیاتی آن در اداره ی مالیات آلمان مشخص است و بیزنس پلن جدید آن به راحتی قابل اثبات می باشد.

روش چهارم: خرید خودرو سنگین و تریلی

جالب است بدانید، بسیاری از شرکت های حمل و نقل در آلمان با کمبود خودروی سنگین مواجه هستند، شما می توانید با خرید خودروی سنگین یا تریلی در آلمان و عقد قرارداد مشارکت با شرکت حمل و نقل مربوطه جاب آفر راننده ی خودروی سنگین را دریافت نموده و جهت دریافت گواهینامه ی آلمانی و اخذ اقامت کاری آلمان اقدام نمایید.

مزایا و معایب سرمایه گذاری در آلمان

مزایای سرمایه گذاری در آلمان:

  • با آزادی در سرمایه‌گذاری و آغاز فعالیت تجاری، مسیرتان در آلمان باز است. این کشور از بازارهای گسترده و متنوعی برخوردار است.
  • مهمتر از همه، نگرانی در مورد کمبود نیروی کار تخصصی ندارید. آلمان دسترسی به نیروی کار متخصص و با تحصیلات عالی را آسان کرده است، به خصوص برای مهاجران.
  • همچنین، شما در امور مالی تنها نخواهید بود. آلمان با ارائه کمک‌های مالی، وام‌ها و حمایت‌های دولتی و خصوصی، به شما در خرج‌ومخارج کمک خواهد کرد.
  • فرهنگ تجاری در آلمان جاافتاده است و شما از یک اکوسیستم استارتاپی پویا بهره‌مند خواهید شد. به عبارت دیگر، فضای تجاری برایتان غریب نخواهد بود.
  • یکی از مزایای بزرگ آلمان، پایداری اقتصادی و سیاسی آن است. این کشور به شما امکان دست‌ یافتن به رشد سریع و افزایش سرمایه را می‌دهد. در نتیجه، نگرانی از ورشکستگی نخواهید داشت.
  • آخرین و مهم‌ترین نکته این است که شما در آلمان سرمایه‌گذاری می‌کنید، چرا که این کشور چهارمین قدرت اقتصادی جهان و برترین قدرت اقتصادی اروپا است.

معایب سرمایه گذاری در آلمان:

  • البته، باید توجه داشت که سرمایه‌گذاری در آلمان همواره ملاحظات قابل توجهی نیاز دارد. هرچند میزان سرمایه‌گذاری بستگی به نوع فعالیت، شرکت، و عوامل متعدد دیگر دارد، اما در کل، شما باید همیشه برای هزینه کردن آماده باشید.
  • قوانین مالیاتی در آلمان پیچیده هستند و این می‌تواند موجب دشواری‌های مالی و مالیاتی شود که باید مدیریت کنید.
  • همچنین، سرمایه‌گذاری و تشکیل شرکت در آلمان نیاز به کاغذبازی و فرآیندهای پیچیده‌ای دارد. این را به عنوان یک چالش در مسیر شروع کسب‌وکار خود در نظر بگیرید.
  • در آلمان، نیروی کار در اولویت قرار دارد و قوانین کاری به نفع کارگران و نیروی کار تدوین شده‌اند. این ممکن است در برخی موارد منجر به تضاد با منافع شرکت‌ها شود و به خصوص برای کسب‌وکارهای بزرگتر، چالش‌هایی ایجاد کند که باید مدیریت شوند.

پاسخ به سوالات پرتکرار شما

امیدواریم از مطالبی که به شما قبل تر در رابطه با مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری ارائه دادیم اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کرده باشید. چنانچه سوال دیگری دارید توصیه می شود این بخش را نیز مطالعه بفرمایید.

سوال: آیا می‌توانم همسر و فرزندانم را هم با خود به آلمان ببرم؟

پاسخ: بله، شما می‌توانید همسر و فرزندان خود را با خود به آلمان ببرید. آن‌ها می‌توانند همزمان با شما و یا حتی بعد از شما، ویزای مهاجرت خود را دریافت کنند. در صورتی که این اقدام را بعد از گرفتن ویزای شما انجام دهند، می‌توانند از ویزای پیوست آلمان “Family Reunification” بهره‌مند شوند.

سوال: آیا اعضای خانواده حق کار و تحصیل در آلمان دارند؟

پاسخ: بله، اعضای خانواده شما حق کار و تحصیل در آلمان را دارند. معمولاً پس از پنج سال زندگی در این کشور، می‌توانند برای اقامت دائم درخواست دهند.

برای مثال، همسر و فرزندان شما پس از این مدت می‌توانند اقامت دائم درخواست دهند. لازم به ذکر است که اهمیت مسلط بودن به زبان آلمانی، به خصوص در سطح A1 برای اعضای خانواده نیز مطرح است.

سوال: ویزای پیوست به آلمان شامل چه کسانی می شود؟

پاسخ: در اغلب موارد، افراد زیر اعضای خانواده در نظر گرفته می‌شوند:

  • همسر قانونی شما
  • فرزندان زیر ۱۸ سال
  • فرزندان بالای ۱۸ سال که از نظر مشکلات سلامت به شما یا همسرتان وابسته هستند.

با این اطلاعات بهتر می‌توانید مسیر مهاجرت خانوادگی به آلمان را درک کنید.

امیدوارم که این پاسخ‌ها به شما کمک کرده باشند و سوالاتتان را روشن کرده باشند. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره دقیق‌تر، توصیه می‌شود با پیشگامان اپلای در تماس باشید یا فرم ارزیابی مهاجرت را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

سوال: هزینه ی ویزای سرمایه گذاری در آلمان چقدر است؟

مبلغ سرمایه‌گذاری اولیه (ثبت شرکت)بسته به نوع شرکت متفاوت است. 
ویزای کوتاه‌مدت (بزرگسالان)۸۰  یورو
ویزای کوتاه‌مدت کودکان ۱۲-۶ سال۴۰  یورو
ویزای کوتاه‌مدت کودکان زیر ۶ سالرایگان
ویزای بلندمدت (National Visa)۷۵ یورو
ویزای بلندمدت برای زیر ۱۸ سال۱۸.۵ یورو
خدمات ویزا متریک و سفارت۳۰ یورو

نکات مهم درباره ی مبلغ سرمایه گذاری:

  1. همانگونه که از جدول بالا مشاهده می‌فرمایید، ما صرفاً در مورد هزینه اولیه سرمایه‌گذاری از طریق راه‌اندازی شرکت سخن گفتیم. دلیل این محدودیت نهادهای مهاجرتی آلمان است، زیرا بیشتر روش‌های سرمایه‌گذاری در این کشور برای مهاجرت و دریافت اقامت نیازمند تمهیدات و الزاماتی است، که مشاورین پیشگامان اپلای در بررسی تخصصی، متناسب با شرایط شما بهترین روش سرمایه گذاری در آلمان را به شما پیشنهاد میدهند.
  2. مقدار سرمایه‌گذاری نیز به میزان و نوع فعالیت، ایالت مقصد و معیارهای متنوع دیگر وابسته است. با این وجود، منابع مختلف توصیه کرده‌اند که علاوه بر داشتن یک بیزینس پلن قوی به منظور یک سرمایه‌گذاری موفق و پرسود، باید حداقل ۲۵ هزار یورو را به عنوان سرمایه اولیه ویژه ی شرکت های استارتاپی وارد آلمان کنید. توجه داشته باشید که  در غالب موارد پس از مرحله ی نوتر کسب و کار خود در آلمان، یک تعهد نامه برای ارایه سرمایه اولیه از شما درخواست می کنند و لزوما نیاز به ورود مستقیم و یکباره ی پول به آلمان نیست.(فوت کوزه گری مشاوران پیشگامان اپلای)
  3. این نکته مهم است که دولت آلمان در برخی موارد تمایل دارد تا اسناد مربوط به تمکن مالی مورد نیاز جهت: حقوق نیروها در سال اول، حقوق مدیران یا افراد مسئول، هزینه‌های کرایه مکان شرکت و هزینه‌های بیمه را از محل دارایی های خود ارایه دهید. بنابراین، هر چه میزان سرمایه‌گذاری اولیه خود را افزایش دهید، فرصت‌های مهاجرتی بهتری برای شما ایجاد می‌شود.
مطالب مرتبط  سرمایه گذاری در آلمان

مدارک مهم برای سرمایه گذاری در آلمان:

برای اقدام به مهاجرت و گرفتن ویزای کاری آلمان، نیاز به مجموعه‌ای از مدارک و اسناد حیاتی دارید. این مدارک شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. پاسپورت معتبر و دارای مدت اعتبار کافی.
  2. عکس پرسنلی که مورد تایید سفارت آلمان و منطبق با استانداردهای ویزای شنگن باشد.
  3. مدارک شخصی و هویتی که هویت شما را تایید کنند.
  4. طرح تجاری یا بیزنس‌پلن، که بیان کننده راهبرد کسب‌وکار شما در آلمان باشد.
  5. مدارک تمکن مالی برای اثبات سرمایه اولیه و منبع آن.
  6. مدارک تحصیلی به همراه ترجمه و معادل‌سازی انجام شده.
  7. مدارک سابقه‌کار، که نیاز به ترجمه دارند.
  8. رزومه و CV شما.
  9. قرارداد اجاره‌خانه یا مسکن در آلمان، تا ثابت کنید که محلی برای اقامت در آلمان دارید.
  10. گواهی نوتر شده ثبت شرکت شما همراه با تاییدیه IHK.
  11. گواهی ثبت‌نام در سیستم بیمۀ سلامت آلمان.
  12. رسید پرداخت هزینه‌های ویزا و سفارت.

تهیه این مدارک و اسناد با دقت و پیش از طی کردن مراحل ویزا بسیار حیاتی است تا به راحتی و با موفقیت بتوانید به آلمان مهاجرت کنید. این مدارک مرتبط با درخواست ویزای خوداشتغالی و سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت در آلمان است. لازم به ذکر است که چک ‌لیست مدارک ممکن است با توجه به شرایط شخصی و معیارهای مختلف دیگر متغیر باشد. در اینجا، تنها مهم‌ترین مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری را ذکر کردیم.

مسیر اخذ اقامت در آلمان از طریق سرمایه‌گذاری به شرح زیر می‌باشد:

  1. مشورت با مشاوران یا وکلای تجاری و مهاجرتی و بررسی شرایط
  2. تهیۀ یک طرح تجاری (بیزنس‌پلن) قوی و خلاقانه و ارائه آن به اتاق بازرگانی آلمان (AHKs)
  3. گرفتن مجوزات و انجام امور اداری مرتبط با مهاجرت
  4. تکمیل مدارک و درخواست ویزا
  5. مهاجرت به آلمان، راه‌اندازی کسب‌وکار و انجام امور اداری پس از مهاجرت
  6. دریافت اقامت موقت در آلمان و شروع کار و زندگی در این کشور
  7. دریافت اقامت دائم (در صورت داشتن موفقیت در کسب‌وکار و برآورده کردن شرایط)
  8. اخذ شهروندی و پاسپورت آلمان.

مراحل مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری نیازمند بررسی دقیق قوانین و مقررات مربوطه است.

نکات مهم در رابطه با شرایط دریافت اقامت دائم آلمان از طریق سرمایه گذاری:

همین حالا نگرانی‌ها را کنار بگذارید! در آلمان هیچکس قصد ندارد شما را به طور دقیق و کامل زیر نظر گرفته و سدی جلوی شما بگذارد که باید تا آخر سال به آن برسید، وگرنه اقامت دائم را نخواهید گرفت. شما فقط باید تمامی شرایط اولیه را که موقع اخذ ویزا از شما درخواست شد، همچنان حفظ کنید تا اقامت موقت شما به اقامت دائم تبدیل شود. بیایید این شرایط را به شکل چند سوال ساده مرور کنیم:

  1. آیا در این مدت توانسته‌اید به بیشتر اهداف تعیین شده در بیزنس‌پلن خود برسید؟
  2. آیا درآمد قابل قبولی داشته‌اید و موفق به پرداخت حقوق کارمندان، حق بیمه و مالیات‌ها بوده‌اید؟
  3. آیا توانسته‌اید نیازهای بازار تجاری آلمان را به نحوی تامین کنید؟
  4. آیا توانسته‌اید تاثیر مثبتی بر روی اقتصاد محلی و ملی آلمان داشته باشید؟
  5. آیا موفق به ایجاد شغل برای شهروندان آلمانی شده‌اید یا میشوید؟
  6. آیا همچنان توانایی تأمین هزینه‌ها و خرج‌ومخارج زندگی خود و خانواده‌تان در این کشور را دارید؟

در صورتی که به این سوالات پاسخ مثبت دهید، از اقامت دائم در آلمان لذت خواهید برد.

حتما به خاطر داشته باشید که اقدام به سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید با اهداف مهاجرتی به یک کشور خارجی با منابع هنگفت مالی مرتبط است. به همین دلیل به شدت توصیه می‌شود که در این مسیر از خدمات وکلا یا مشاوران تجاری و مهاجرتی پیشگامان اپلای استفاده کنید تا به عنوان راهنمای شما عمل کنند و شما را از تمامی جزئیات و اطلاعات مورد نیاز برای این روند آگاه سازند.

تا اینجا مطلب را بررسی کردیم و امیدواریم که اطلاعات درج شده در آن به شما کمک کرده باشد. 

راهنمای سرمایه گذاری در آلمان ۲۰۲۴

سخن پایانی :

اگر شما به دنبال سرمایه‌گذاری در خارج و مهاجرت هستید، آلمان می‌تواند یک مقصد جذاب برای سرمایه‌گذاری‌های شما باشد. در این کشور، روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، که پیشگامان با ارزیابی تخصص و شرایط خانوادگی شما روش مناسب را به شما پیشنهاد خواهد داد. موسسه مهاجرتی پیشگامان اپلای با بیش از یک دهه سابقه ی درخشان در روند اخذ ویزا و اقامت آلمان و کشورهای دیگر، آماده است تا با بکارگیری کادری مجرب و بهترین وکلای مهاجرتی آلمان رویای مهاجرت شما را به واقعیت تبدیل کند. 

جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری در آلمان به صورت تضمینی و در کمتر از شش ماه فرم ارزیابی زیر را پر کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. رزرو وقت مشاوره رایگان
Verified by MonsterInsights